User-agent: * Disallow: /admin/ Disallow: /cpanel/ Disallow: /includes/ Sitemap: http://www.flexspecialisten.nl/sitemap.xml google-site-verification: googledcb6f4ba910d5bb0.html facebook-domain-verification=s08dnhza8tmrh8uxhqgp9xn9goxpkj var dimensionValue = 'https://www.flexspecialisten.nl/wakat-flexspecialisten'; ga('set', 'dimension1', dimensionValue);

Stagiair(e) Financiële administratie

Wie zijn wij?

Flexspecialisten biedt met regelmaat uitdagende stageplaatsen of afstudeeropdrachten (MBO/HBO/WO) aan binnen een dynamische organisatie waarbij geen enkele dag hetzelfde is. Het hoofdkantoor is gevestigd in Oss en met 12 vestigingen verdeeld in Nederland, Polen en Roemenië zijn wij een toonaangevende speler in de uitzendbranche.


We groeien, geloven in verandering en we willen jou graag helpen om jouw stage in te vullen in een internationaal georiënteerde omgeving, waarbij je door intensieve begeleiding écht wat leert.

Hoeveel je leert bepaal jij, de groei die past bij je verantwoordelijkheid zoeken we samen!

 

Wij maken écht werk van onze ambities, jij ook?

Voor ons hoofdkantoor, de locatie in Oss zijn wij op zoek naar een:


Stagiair(e) Financiële administratie

 

Wat gaan we je leren?

Tijdens jouw stage ga je de collega’s op de financiële administratie ondersteunen bij de (wekelijkse) verloning van de flexkrachten. Het inboeken van uren en de controle hiervan horen daar ook bij. Daarnaast ondersteun je bij de beantwoording van projectmatige vragen, een voorbeeld hiervan is pensioen gerelateerde vraagstukken die vanuit de directie aan de financiële afdeling worden gesteld. Verder houd je je bezig met het coderen en boeken van binnengekomen facturen en speel je in op zaken die niet juist zijn, jij gaat hier achteraan om ervoor te zorgen dat de administratie kloppend wordt. Je ondersteunt dagelijks bij het boeken van bankafschriften en je controleert aangeleverde documenten en periodecijfers op juist- en volledigheid. Uiteraard zal je hierbij passende begeleiding krijgen. Ten slotte ga je ondersteunen bij de voorbereiding van de jaarrekening en lever je gegevens aan ten behoeve van interne rapportages. 


Zoals je hierboven kunt lezen ga je tijdens deze uitdagende stage aan de slag met verschillende financieel administratieve werkzaamheden. Je helpt je collega’s en daardoor kom je in contact met de verschillende functieniveaus. Je komt terecht in een klein team, waarbij er ruimte is voor goede humor. Van het aanleveren van informatie voor jaarrekening, tot het uitzoeken van projectmatige vraagstukken; Jij bent hét centrale aanspreekpunt en je geniet ervan!

 

Wat breng jij mee?

Het belangrijkste is dat je gedreven bent en dat je ervoor openstaat om jezelf te ontwikkelen om zo elke dag een beetje beter te worden. Daarnaast verwachten we dat je je opstelt als een betrokken collega die integriteit hoog in het vaandel heeft! Aangezien je een aantal taken zelfstandig gaat uitvoeren verwachten we dat je met een oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding aan de slag gaat. Jouw opleiding heeft een MBO-niveau met de richting van financiële administratie en omdat je in een dynamische en internationale omgeving werkt, is beheersing van de Nederlandse en Engelse taal een pré.


Uiteraard ontvang je van ons een vergoeding van 150 euro bruto per periode van 4 weken op basis van 5 werkdagen.


Sta je te popelen om met ons kennis te maken?

Stuur dan je reactie met CV dan direct naar:  c.kleinsman@flexspecialisten.nl

Wil je liever eerst wat meer informatie, neem dan contact op met Carlijn Kleinsman, telnr. 088 – 594 0111, of bekijk onze website www.flexspecialisten.nl We hopen jou binnenkort te mogen verwelkomen!


Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl