Mijn Flexspecialisten

Om op ieder moment van de dag de planning en documenten  te kunnen inzien heeft Flexspecialisten een digitale werkomgeving ontwikkeld: Plan 4 Flex.


Zowel onze flexkrachten als opdrachtgevers kunnen 24/7 gemakkelijk inloggen via een online portal om planningen en documenten te bekijken. Plan 4 Flex is bereikbaar via onderstaande button, of download de app op je telefoon.


Login Plan 4 Flex werknemers                     Login Plan 4 Flex opdrachtgevers

 

 

Download Plan 4 Flex App App Store         Download Plan 4 Flex App Google

 

   

Inloggen Loyalty-programma

 Om onze waardering uit te spreken hebben we speciaal voor onze flexkrachten het Flexspecialisten Loyalty-programma ontwikkeld. Voor meer informatie of een demo van het programma, kunt u contact opnemen met onze afdeling marketing via 088- 594 0131.


  Login Loyalty-programma 


                                          

Blijf bij met ons werkblog

De flexmarkt is volop in beweging. Op dit werkblog publiceren de professionals van Flexspecialisten artikelen over ontwikkelingen in de branche, bij onze klanten en in onze eigen organisatie. 

Check onze Instagram
De waarde van #uitzendwerk. Het onderwerp van het #beleidsplan gepresenteerd door #ABU. Met een prachtig voorwoord, welke we u niet willen onthouden. #linkinbio #flexkrachten #werkenbijflexspecialisten Zit jij in #HAVO3 #VWO of #VMBO-T en wordt van jou verwacht dat je binnenkort je  #profielkeuze gaat maken? Lastig! Maar met de #SPA van Flexspecialisten kom je er wel! #linkinbio Flexspecialisten toont #flexibele inzet en start #SUPER-Flexpool #werkenbijflexspecialisten #flexkrachten #productie #logistiek #linkinbio
Vanaf vandaag kunnen we er niet meer omheen: Flexspecialisten is H.I.E.R. Een avond sparren en uitdagen om deze nieuwe manier van denken en werken toe te passen  #togetherwecan #oneteamonemission #feedback #groeien #werkenbijflexspecialisten Ben jij op zoek naar een leuke stage als #Directiesecretaresse in #Oss? Bel dan Romy en kom met ons kennis maken. Tel 088 - 594 0100 #werkenbijflexspecialisten #stage #ROC Zo vinden, boeien en binden wij onze #arbeidsmigranten. Wij nemen je graag even mee 'achter de schermen' in de serie Flexspecialisten van A tot Z.  Stap 1: #Recruitment in #Polen en #Roemeni. #werkenbijflexspecialisten #linkinbio #productie #logistiek #pracawhollandii
Dagje inspiratie opdoen #versspecialisten #slagers #opleiden #kwaliteitsmedewerkers #has #werkenbijflexspecialisten #horecava #snijvaardig And the winner is... Elzbieta Gut!  van harte gefeliciteerd Elzbieta, ook namens je collega's van Bleckmann. Lees de #blog waarom Elzbieta deze welverdiende titel "Flexkracht van het jaar 2019" heeft gewonnen #linkinbio #werkenbijflexspecialisten #flexkracht #bleckman #winnaar Flexspecialisten wenst iedereen hele prettige kerstdagen en een gezond, succesvol 2020!
@FLEXSPECIALIST
Opdrachtgevers aan de beste #flexkrachten helpen: dat is wat ons drijft. In deze serie brengen we ons proces van vi… https://t.co/gIFznu0NOa
21-02-2020 13:01

Twitter Volg ons op Twitter

Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu