Flexkracht van het jaar 2019: Elzbieta Gut

8 januari 2020
Flexkracht van het jaar 2019: Elzbieta Gut

Uit al onze flexkrachten gekozen worden tot dé flexkracht van het jaar 2019. Het overkwam Elzbieta Gut. Nou ja, overkwam... ze heeft er héél hard voor gewerkt. Ze viel bij ons positief op, maar ook bij onze opdrachtgever én de overige flexkrachten!

Het afgelopen jaar hebben wij 12 oorkondes mogen uitreiken aan stuk voor stuk bijzondere flexkrachten. Bij Flexspecialisten zijn vele flexkrachten in dienst die bij verschillende opdrachtgevers door heel Nederland zijn tewerkgesteld. Het is dan ook al een mooie prestatie als je wordt verkozen tot 'Flexkracht van de maand'. Dan laat je toch heel wat flexkrachten achter je... Als je uit deze 12 toppers óók nog eens wordt geselecteerd als 'Flexkracht van het jaar', dan mag je zeker trots zijn!


Smoes

Met een smoes hebben wij Elzbieta woensdagochtend 8 januari naar de kantine gelokt waar ze werd verrast door Jimmy van ’t Wout (Manager Accountbeheheer), Roberto Hulzebos (Accountmanager) en Jack Triest (Warehouse Manager Bleckmann Amsterdam). Zij werken veel met haar samen en weten dan ook als geen ander waarom Elzbieta de titel verdient. Na ontvangst van de oorkonde, cadeautjes en een waarde cheque van het Loyalty-programma, werd ze gevraagd om mee te gaan naar een grotere ruimte waar al haar Bleckman collega’s op haar stonden te wachten met koffie en taart. De verrassing was erg groot en Jack Triest deed nog een duid in het zakje door niet alleen Elzbieta in het zonnetje te zetten, maar ook het gehele team toe te spreken.


Flexkracht van de maand

Jimmy van ’t Wout: “Op de werkvloer bij Bleckman kan het er soms behoorlijk hectisch aan toe gaan. Maar niet voor Elzbieta; ze werkt met innerlijke rust en stilte stug door, terwijl ze het overzicht behoudt. Daarnaast weet wat ze er op de afdeling wordt verwacht en kan zich daarbij ook nog eens in prima Engels verstaanbaar maken en uitdrukken. Zij is een hardwerkende, serieuze en intelligente persoonlijkheid, wat ouder dan de rest maar dat spreekt juist in haar voordeel. Daarom is ze al eerder Flexkracht van de maand februari geworden, onze opdrachtgever Bleckmann beschrijft haar als een ‘modelwerknemer’.


Topper

Elzbieta is niet alleen erg prettig in de omgang, ze onderscheidt zich door ook de teamleaders te ondersteunen. Heel Bleckmann Amsterdam is gek op haar. Ze maakt echt een verschil!  Ze cijfert zichzelf liever een beetje weg en gunt ze de eervolle vermelding een collega, maar daar heeft Jack een stokje voor gestoken: “Het gehele team van alle flexkrachten van Flexspecialisten zijn vandaag bij elkaar gekomen en ik wil dan ook echt benadrukken dat jullie allemaal toppers zijn. Maar een iemand steekt daar met kop en schouders bovenuit. Elzbieta bedankt voor jouw inzet en bijdrage, maar ook team Flexspecialisten bedankt!”


Elzbieta, van harte gefeliciteerd! Wij hopen nog lang met jou te mogen samenwerken!Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu