Flexkracht van de maand juni: Kalinowski Grzegorz

3 juli 2019
Flexkracht van de maand juni: Kalinowski Grzegorz

Iedere maand zet Flexspecialisten een flexkracht in de spotlights, omdat hij/zij net dat stapje extra heeft gedaan. Na een rondgang langs Supervisors en Teamleaders, ontvangt Kalinowski Grzegorz deze maand de eervolle oorkonde  flexkracht van de maand juni.   

Accountspecialiste Susan de Bruin twijfelde geen moment toen haar werd gevraagd een kandidaat te nomineren voor de titel ‘Flexkacht van de maand’ en droeg Kalinowski Grzegorz aan.


“Kalinowski Grzegorz  heeft echt een voorbeeldfunctie als voorman bij Intertoys  en doet dit met veel plezier en succes”, aldus Susan.

Recent heeft hij zijn BHV diploma gehaald en doordat hij zo leergierig en gemotiveerd is heeft hij ons ook benaderd met de vraag om nog meer trainingen te volgen, zodat hij zich nog verder kan ontwikkelen.

In zijn team van Intertoys stuurt hij actief mensen aan op een positieve manier wat zorgt voor veel werkplezier bij zijn collega’s.

Grzegorz is recent zelfs mee geweest naar de presentatie van de toekomst van het DC van Intertoys, waar hij ook het een en ander heeft mogen presenteren.

Kortom, de titel flexkracht van de maand is meer dan verdiend en we zijn dan ook erg trots op hem.


Vandaag ontving Grzegorz naast de oorkonde flexkracht van de maand en een waardecheque met punten om te besteden in het Loyalty-programma van Flexspecialisten.

Van harte gefeliciteerd met deze mooie titel!


Tags: Werkzoekenden Over Flexspecialisten

15.132 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu