Appen met… Chantal

13 november 2020
Appen met… Chantal

Ze is een nieuw gezicht op de werkvloer bij Flexspecialisten. Wat maakt haar werk leuk en hoe ziet het inwerkprogramma bij Meat Friends er eigenlijk uit? We vroegen het Chantal zelf… via de app!

Flexspecialisten zegt:

Hi Chantal, hoe lang ben jij momenteel werkzaam voor Flexspecialisten?

Chantal zegt:

Ik ben nu 6 weken werken werkzaam voor Flexspecialisten/ Meat Friends Noord.

Flexspecialisten zegt:

Oké, leuk! Dan is jouw inwerkperiode nog niet zo lang geleden haha. Hoe heb jij deze ervaren?

Chantal zegt:

De eerste weken kwam er veel op mij af. Ik heb dit als erg druk ervaren vanwege alle informatie en uitleg. Het is natuurlijk wel logisch, omdat er wordt gewerkt met producten waarbij hygiëne erg belangrijk is.

Flexspecialisten zegt:

Begrijpelijk, maar zoals je zelf al aangeeft is deze informatie natuurlijk wel belangrijk voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Heb je ook leuke collega’s?

Chantal zegt:

Ja! Ik werd goed opgevangen als nieuwe medewerker. Zij hebben mij goede uitleg gegeven.

Flexspecialisten zegt:

Goed om te horen. Welke kwaliteiten moet je bezitten om dit werk te doen?

Chantal zegt:

Fysiek moet je wel sterk zijn en daarnaast moet je doorzettingsvermogen hebben. Je hebt een trolley staan en je denkt dat je dus bijna klaar bent, maar soms komt er dan toch nog iets tussen. Je moet dus wel voorbereid zijn dat de werkzaamheden kunnen wijzigen en het soms wat later kan worden, omdat je het met zijn allen afmaakt.

Flexspecialisten zegt:

Dat zijn wel mooie kwaliteiten en ook goed dat jullie je met het hele team verantwoordelijk voelen voor elkaar. Wat maakt het werken bij Meat Friends Noord leuk?

Chantal zegt:

Wanneer ik zelf boodschappen bij de Jumbo doe en ik zie vlees in de schappen liggen dat onder andere door mijn handen is gegaan tijdens het werken en de kwaliteit daarvan goed is, ben ik wel trots. Ook werk je regelmatig met dezelfde mensen waardoor je de collega’s goed leert kennen. Hierdoor is er op z’n tijd ook ruimte om een grapje te maken. Het leukste vind ik, dat ik iedereen elkaars naam kent, ook al werken we flexibel. Dit geeft mij echt het gevoel als je één team bent. Door het echt samen te doen, ga ik met veel plezier naar mijn werk

Flexspecialisten zegt:

Dat klinkt erg leuk  Wat zijn de voordelen van het werken bij Meat Friends Noord?

Chantal zegt:

Voornamelijk de waardering die je krijgt. Daarnaast kun je vleespakketten kopen voor €5,-  terwijl de waarde veel hoger is. De werktijden zijn ook voordelig. Ik werk ochtend- en middagdiensten. Hierdoor houd ik op een dag nog genoeg tijd over om andere dingen te doen!

Flexspecialisten zegt:

Klinkt als een ideale balans tussen werk en privé. Zou jij Meat Friends Noord aanbevelen bij je vrienden?

Chantal zegt:

Ja zeker!

Flexspecialisten zegt:

Wat leuk om te horen, waarom?

Chantal zegt:

Dankzij de vastigheid die geboden wordt omdat je urengarantie krijgt en het is nooit saai. Soms wisselen de dagen en soms juist je werk op een afdeling. En ik voel me er prettig want ondanks dat Meat Friends Noord een erg groot bedrijf is, voel ik mezelf geen nummer maar echt onderdeel van het team!


Tags: Werkzoekenden Over Flexspecialisten

13.726 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu